Fiskbensparkett

I

Intresserade av att köpa massiv fiskbensparkett gjord av svensk kvalitativ ek?

Önskar ni installera 16mm massiv fiskbensparkett på egen hand och köpa allt separat kan vi på Golvföretaget Stockholm erbjuda er fiskbensparkett av högsta kvalitet. Vi nyttjar enbart stavar gjorda av 100% svensk ek, därmed får ni ett framtida golv som håller i många generationer.

Produktionen av stavarna sker dessutom i Sverige och är CE-märkta. Med andra ord är transporten kortare jämförelsevis med många andra leverantörer på den svenska marknaden och därmed påverkas miljön mindre. Detta är väldigt viktigt för oss med tanke på att vi i vår vardag vill värna om miljön. Det är dessutom viktigt för oss att vi vet att det görs kontroller från början till slut för att säkerställa att alla steg under processen håller den standard vi efterfrågar.

Med tanke på att hela tllverkningen är i Sverige innebär detta även väldigt snabb leveranstider. När ni har skapat er order, skickas parketten direkt från det svenska lagret. Efter ett par dagar är leveransen framme hos er!

Stavarna är väldigt enkla att lägga då det görs kontroller löpande under produktionen för att kunna garantera att stavarna håller exakta millimetrar. Stavarna är av hög sortering (ej ”rustik”). Stavparketten kommer helt obehandlad, med andra ord får ni möjligt att efter installation välja den nyans av ytbehandling ni önskar.

Vid beställning rekommenderar vi att ni alltid adderar ca 10% av golvytan då det alltid blir en del spill vid installation av fiskbensparkett.

Det finns stavar i olika längder för att möta det ni efterfrågar. Självklart finns även stav i kortare variant för att ha fris längst ut med väggarna.

408mm – 999kr/kvm

340mm – 989kr/kvm

204mm – 999kr/kvm (fris)

Vi erbjuder gratis leverans!

Om ni ångrar er och behöver hjälp med att installera, slipa samt ytbehandla er nya fiskbensparkett kan vi alltid hjälpa till med detta. För att se prisexempel för detta, besök prislistan.

Om ni är intresserade av att köpa fiskbensparkett är ni alltid välkomna att höra av er för att skapa en order. Kontakta oss idag!