Golvläggning

Behöver ni hjälp med golvläggning?

Vi utför alla typer av golvläggning av trägolv exempelvis parkettgolv, massiva trägolv, laminat med mera. Vi installerar självklart även fiskbensparkett som är ett mycket omtyckt och exklusivt val av golv som dessutom ökar värdet på ditt boende. Det spelar ingen roll om du önskar utföra golvläggning i er lägenhet, villa, kontorslandskap eller offentlig miljö. Vi utför samtliga arbeten oavsett ert behov.

Vid golvläggning av exempelvis fiskbensparkett har du möjlighet att välja mellan ett antal olika färgnyanser. Du kan välja att fiskbensparketten går mer åt det ljusare eller vitare hållet, alternativt åt det mer mörkare eller brunare hållet. Vi erbjuder även produkten naturell hårdvaxolja för att uppnå en mer klassisk träfärg. Inför valet av pigmentering förser vi dig med olika träprover för att du skall få en uppfattning av slutresultatet. Du väljer den pigmentering som passar just dig och ditt behov.

Det finns olika typer av trägolv men du väljer vilket du önskar efter konsultationen tillsammans med oss. Olika typer av trägolv ger olika intryck, det är viktigt att tänka på hur stor vikt färgvalet av ditt golv speglar känslan i rummet.

Oavsett vilken typ av trägolv du önskar är det väldigt viktigt att grunden är stadig och stabil. Detta för att minimera risken för att det skall uppstå problem med golvet i framtiden. Exempelvis vid befintlig fiskbensparkett är det väldigt viktigt att stavarna sitter fast i grunden samt i varandra. Om fiskbensparketten inte gör det kan vi se över detta för att reparera golvet. Innan golvläggningen påbörjas säkerställer vi tillsammans med er att grunden är god.

Om ni har specifika önskemål gällande ditt framtida trägolv eller efterfrågar exempelvis fiskben, mosaik eller holländskt mönster och vill att vi ser över detta, återkommer vi gärna med en offert till dig. Inget arbete är för stort eller för litet för oss, vi hjälper dig oavsett.

Kontakta oss idag för att se över ditt behov!

Se utförda golvarbeten

Allmänna skötselråd