Vilka är vi?

Vi har lång erfarenhet i branschen och har utfört väldigt många arbeten med goda resultat och mycket nöjda kunder. Sedan start som golventreprenör har vi arbetat med alla typer av golvläggning av trägolv som finns på marknaden. Allt från laminat, lamellparkett, chevron och massiva trägolv men även fokus på golvläggning av fiskbensparkett då vi anser detta som det absolut finaste och mest exklusiva trägolvet på marknaden.

Vi är stationerade i Stockholm City men utför arbeten i hela Storstockholm. Allt ifrån Mälarhöjden, Älvsjö och Enskede söder ut till Täby, Solna och Lidingö norr om city. Självklart är vi även ute väster om city såsom Bromma och österut såsom Nacka. Vi kommer till er oavsett var ni befinner er i Storstockholm. Om ni befinner er utanför Storstockholm så som exempelvis Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Nyköping eller längre bort och vill ha en offert för ert golv, ser vi självklart över detta och återkommer till er.

Vår strävan är att kontinuerligt arbeta på ett miljömedvetet sätt när vi utför golvläggning eller golvslipning, detta gäller allt ifrån de kvalitetsprodukter vi nyttjar till det vardagliga arbetet. Det är med yrkesstolthet som vi utför våra arbeten och strävar ständigt efter kvalitet i allt vi utför.

Vi tar alltid vårt ansvar och har därmed självklart en företagsförsäkring tecknad hos Trygg-Hansa för samtliga arbeten vi utför, se försäkringsbrev.

Ständig utveckling inom företaget är alltid i fokus för att uppfylla det som efterfrågas utav samtliga kunder samt samarbetspartners. Vi erbjuder även nöjd-kund-garanti, med andra ord vill vi att slutresultatet blir det ni har drömt om och betalat för. Tveka inte att kontakta oss idag!